Izvor: RTS, 02.Jul.2023, 19:12

Возила на Градини чекају два сата, колона дуга два километра

На граничном прелазу Градина, на излазу из Србије, путничка и теретна возила чекају два сата, док се на Прешеву, такође на излазу из земље, чека око 20 минута. На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања.
На граничном прелазу Градина, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на излазу из земље, путничка и теретна возила чекају два сата, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према информацијама Управе граничне полиције, саобраћај се одвија у пет саобраћајних трака за путничка возила и у једној саобраћајној траци за аутобусе.
На граничном прелазу Прешево, такође на излазу из земље, задржавање за путничка возила и аутобусе је 20 минута.
Саобраћај се одвија у шест саобраћајних трака за путничка и једној саобраћајној траци за аутобусе.
Теретна моторна возила на граничном прелазу Шид, на излазу из земље, чекају 240 минута.
На прелазу Батровци, на излазу, камиони чекају три сата, а на Келебији и Бачкој Паланци један сат.
На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа "Путеви Србије", на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.