Izvor: RTS, 30.Jun.2023, 10:52

Вучић на ВМА посетио игуманију Пећке патријаршије: Србија ће учинити све за наш народ на КиМ

Председник Србије Александар Вучић посетио је на Институту за ортопедију Бањица игуманију Пећке патријаршије мати Харитину. Вучић је навео да је мати Харитини обећао да ће Србија учинити све за наш народ на Косову и Метохији.
Александар Вучић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је на Инстаграму навео да је посетио јутрос мати Харитину, "храбру и достојну игуманију Пећке патријаршије, наше духовне лозе и светионика у овим претешким временима".

"Пожелео сам јој од Бога здравље и брз опоравак после операције, јер спокојан и ведар дух већ има. Рекла ми је да једва чека да се врати у нашу светињу која је вековима окупљала верни народ, чувала српско име, веру и обичаје, предајући највише духовне вредности покољењима на понос и охрабрење током највећих историјских изазова", навео је Вучић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav".
Председник Вучић је написао да јој је обећао да ће држава Србија учинити све за наш народ на Косову и Метохији, којем и она свакога дана посвећује своје молитве.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.