Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 21:42

Косовска полиција зауставила и претресала сина председника Србије

Косовска полиција зауставила је и претресала аутомобил у којем се налазио Данило, син председника Србије Александра Вучића, који је боравио на КиМ на скупу одржаном у Грачаници поводом Видовдана.
Он је заустављен је на излазу са ауто-пута, у селу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Труде, преноси Коха диторе, док ТВ Дукађини наводи да је косовска полиција сина председника Србије натерала да скине мајицу са натписом "предаја није опција" јер су оценили да је реч о провокативним порукама.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да су косовски полицајци аутомобил у коме је био његов син три пута заустављали и претресали.
"Честитам Аљбину Куртију на храбрости. Курти није тако храбар када је у мом друштву, али јесте када пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци. Само нек настави. Предаја није опција, за то би се неки уплашили", рекао је Вучић.
Он је додао да ће једног дана написати књигу, да добро памти све ствари, посебно оне које се тичу КиМ.
"Биће људима занимљиво", рекао је он и додао да је парола "предаја није опција" за цео живот.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.