Izvor: RTS, 17.Jun.2023, 08:21

Директан судар аутомобила на путу Бачка Топола - Суботица, погинуле две особе

Две особе погинуле су јутрос у тешкој саобраћајној несрећи на путу Бачка Топола - Суботица, потврђено је РТС-у.
У саобраћајној несрећи која се догодила 01.30 на путу Бачка Топола - Суботица погинули су возач "форд фиесте" Г. П. (40) и сувозач Ђ. К. (53) који >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су били у аутомобилу бачкотополских регистарских ознака, потврђено је РТС-у у Основном јавном тужилаштву у Суботици.
Према првим сазнањима, до судара је дошло јер Г. П. није испоштовао знак "обавезно заустављање" на раскрсници код Карађорђева и возећи "форд" неприлагођеном брзином, ударио је у "ауди" сомборских регистарских ознака.
Том приликом, од силине удара, оба возила су слетела са пута, а Г. П. и Ђ. К. су испали из возила и од задобијених повреда преминули на лицу места.
Три путнице у сомборском аутомобилу су лакше повређене, потврђено је у тужилаштву.
Током увиђаја је утврђено да погинули мушкарци нису користили сигурносне појасеве, док су путници у возили сомбоских ознака користили заштитне појасеве, наводе у Основном јавном тужилаштву у Суботици. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.