Izvor: RTS, 05.Jun.2023, 11:57

Путнички воз усмртио мушкарца код железничке станице Лајковац Копирај

На отвореној прузи у близини железничке станице Лајковац јутрос је погино мушкарац стар 39 година, речено је Танјугу у Инфраструктури железнице Србије.
"Данас у 9.20 сати погинула је мушка особа старости 39 година која се непрописно кретала отвореном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пругом, када је на њу налетео путнички воз, на месту удаљеном око 500 метара од железничке станице Лајковац", наводе из Инфраструктуре железнице Србије.
Додаје се да се особа која је настрадала налазила на отвореној прузи, на месту где није дозвољено било какво кретање, као ни прелажење преко колосека.
Путнички воз, који је кренуо из Пријепоља за Београд Центар јутрос у 3.30 сати, при уласку у железничку станицу Лајковац на отвореној прузи налетело је на особу која се у том тренутку налазила на колосеку или у непосредној близини пруге.
На месту несреће су представници МУП и Хитне помоћи, као и Железничке комисија за ванредне догађаје. Железнички саобраћај на овом делу барске пруге код Лајковца тренутно је у прекиду.
Железничка компанија Србија Воз организовала је аутобуски превоз за путнике из воза који је налетео на особу на прузи. Инфраструктура железнице Србије изражава саучешће породици настрадалог и поново апелује и упозорава да се нико не креће дуж пруге или у њеној близини, да се пруга не прелази где је то забрањено и да се поштују прописи, како би се избегле овакве несреће и сачували људски животи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.