Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 17:28

Дејану Пантићу продужена мера кућног притвора за још два месеца

Некадашњем припаднику косовске полиције Дејану Пантићу, продужен је кућни притвор за још два месеца, потврдила је РТС-у његова супруга Сузана.
Дејан Пантић ухапшен је 10. децембра прошле године под оптужбом да је учествовао у нападу на просторије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Општинске изборне комисије у северном делу Косовске Митровице, као и да је организовао напад на полицајце.
Незадовољни због његовог хапшења Пантића, Срби на северу КиМ подигли су барикаде. Уклоњен су тек након његовог премештања у кућни притвор, три недеље по хапшењу, током којих је држан у контејнеру у бази специјалне граничне полиције на Јарињу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.