Izvor: RTS, 02.Maj.2023, 17:54

Дрво срушило бетонску ограду Клиничког центра Србије

Ветар је направио штету на више места у Београду. Оборено је стабло које је оштетило ограду Клиничког центра Србије. Оштећено је пет аутомобила на више локација.
Јак ветар оборио је стабло у дворишту Клиничког центра Србије, у Пастеровој улици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << које је пало на бетонску ограду и срушило је.

Из Јавног комуналног предузећа „Зеленило” Београд рекли су за РТС да су интервенисали на тој локацији, иако је реч о стаблу које није у редовном програму њиховог одржавања, а екипа РТС-а је на терену затекла раднике Градске чистоће како чисте улицу.
Ветар је оборио и стабла у Нехруовој, код Хотела Бристол, у Сазоновој и Далматинској улици. Оштећено је укупно пет аутомобила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.