Izvor: RTS, 30.Apr.2023, 07:01

Лекар и возач Хитне помоћи стабилно након вишеструких удараца песницама и бејзбол палицом

Дежурни лекар Хитне помоћи Жељко Баћевић рекао је за РТС да су доктор и возач Хитне помоћи стабилно након јучерашњег физичког напада, али су повреде озбиљне.
Лекар и возач екипе Хитне помоћи нападнути су јуче у Поп Стојановој улици у Београду.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Дежурни лекар Хитне помоћи Жељко Баћевић рекао је за РТС да су том приликом повређени лекар и возач и да је њихово стање стабилно, повреде су озбиљне, јер су задобили вишеструке ударце песницама и бејзбол палицом.
Полиција у Београду ухапсила је три особе осумњичене да су физички напале лекара и возача Хитне помоћи на Звездари.
"Надам се да се неће накнадно показати што на првој обради није било видљиво. Постоји и друга врста онога - шта се осећа. Тражи се смисао у томе да неком пружите помоћ а неко вас нападне без икаквог разлога, што оставља мучан утисак. Апелујем да се такве ставари не дешавају. Ту смо да бисмо помагали. Не видим смисао и разлог да се тако поступа", рекао је др Баћевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.