Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 13:09

Вучић о изборима на КиМ: Срби показали да траже стварни дијалог, а не наметање решења

Срби су показали да траже стварни дијалог, а не наметање решења, рекао је председник Србије Александар Вучић у обраћању јавности након одржавања локалних избора у четири општине на северу Косова и Метохије.
Како је претходно најављено, председник >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Александар Вучић даће оцену избора за локалне власти у четири општине на северу Косова и Метохије.
Излазност је била мања од три и по одсто, а гласало је само 13 Срба, саопштио је директор Канцеларија за Косово и Метохију Петар Петковић.
Петковић је навео за РТС да резултати избора на северу Косова и Метохије најбоље говоре о антидемократском карактеру тих локалних избора. Бирачке кутије су биле празне и то је најбољи показатељ да је то пораз и дебакл Аљбина Куртија и међународне заједнице, а победа српског јединства, поручио је Петковић.
Председник Вучић је раније изјавио ће избори на КиМ показати колико су Срби уједињени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.