Izvor: RTS, 14.Apr.2023, 07:46

Беба бржа од Хитне помоћи, рођена девојчица

Хитна помоћ примила позив, док је дошла на терен у кући је рођена девојчица. Мама и беба превезени у болницу, рекла је за РТС докторка Хитне помоћи Данијела Јевтић.
Докторка Хитне помоћи Данијела Јевтић каже да је док је дошла екипа Хитне помоћи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у кући рођена девојчица и да је то треће дете у породици. Мајка и беба су превезени у болницу

Докторка је објаснила да када Хитна затекне да је рођена беба, питају који је по реду порођај и да ли је пресечена пупчана врпца.
"У овом случају је била у питању млада особа, трећи порођај, већ имају неко искуство. То су наши лепи позиви. Поготово је добро када нема компликација. Нека живот победи", рекла је докторка.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.