Izvor: RTS, 11.Apr.2023, 08:00

Србин рањен у пуцњави на северу Косова и Метохије код Бистричког моста

М. Ј. из Звечана рањен је синоћ хицима из ватреног оружја код Бистричког моста на путу Лепосавић-Косовска Митровица, потврдио је РТС-у директор болнице у Митровици Златан Елек.
Златан Елек је навео да је М. Ј. (1984) задобио повреде у пределу грудног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << коша.

Оперисан је, заустављено му је крварање и пребачен је на одељење интензивне неге са, за сада, стабилним параметрима.
Елек је навео да је М. Ј. у свесном стању и да је медицинском особљу, које је га је примило, рекао да су на њега, док је био у возилу у покрету, пуцали припадници специјалне јединице полиције на пункту код Бистричког моста.
Према речима доктора Николе Радојичића, дежурног хирурга КБЦ "Косовска Митровица", М. Ј. је нешто после 22 сата примљен са прострелном раном коју је задобио у пределу десне стране грудног коша.
"Доведен је у стању хеморалгијског шока, хитно је примљен и оперисан. Заустављено је крварење и он је сада тренутно ван животне опасности и смештен је у јединици интензивне неге на даље праћење", рекао је Радојичић.
Косовска полиција је саопштила да није била укључена у било који случај пуцњаве и да спроводи интензивну истрагу како би разјаснила случај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.