Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 12:42

Шапић: Ноћни превоз у Београду биће потпуно бесплатан

Градоначелник Београда Александар Шапић је најавио да ће у оквиру промена система наплате јавног превоза у главном граду ноћни превоз бити потпуно бесплатан.
Александар Шапић је за ТВ Пинк навео како се ноћни превоз неће плаћати.
"Ко год >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ноћу излази, неће морати да с било ким седа у кола или да плаћа такси. Постојаће прецизно време када иде јавни превоз и грађани ће се потпуно бесплатно возити", рекао је Шапић.
Додао је да су промене цена карата, које су најављене у последња два, три дана, резултат реакције грађана. 
"На овај начин дајемо до знања грађанима да је њихова градска управа спремна да чује њихове предлоге и замерке, и да на основу њих прави корекције. Наставићемо да мењамо и поправљамо све оно што грађани мисле да треба, а цене сигурно могу да иду само наниже", навео је Шапић.
Градоначелник Београда је већ раније најавио да ће бити уведена дневна карта која ће, уместо првобитно најављених 200 динара, коштати 120, док се одустало од укидања временске карте која ће убудуће коштати 50 динара.
Осим тога, како је најављено, у градском превозу биће укинути контролори, а контролу карата вршиће "бели".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.