Izvor: RTS, 06.Apr.2023, 15:19

Ухапшен мушкарац из Београда, сумња се да је девојку тукао и приморавао на проституцију

Мушкарац је ухапшен због сумње да је приморавао 24-годишњу девојку на проституцију, притом ју је и тукао и држао закључану у стану. Сумња се да је још једну девојку врбовао на проституцију, искористивши њено тешко материјално стање.
Припадници Министарства >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << унутрашњих послова, Полицијске управе за град Београд, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, ухапсили су В. В. И. (1994) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела трговина људима и посредовање у вршењу проституције.
Сумња се да је он приморавао двадесетчетворогодишњу девојку да се бави проституцијом на тај начин што ју је тукао, закључавао у стану, одузимао лична документа, али и објављивао поруке неистините садржине о њој на друштвеним мрежама и претио њеним рођацима и пријатељима.
Такође, В. В. И. је, како се сумња, врбовао двадесетједногодишњу девојку да се бави проституцијом, злоупотребљавајући њену лошу материјалну ситуацију, и изнајмљивао станове у којима су оштећене, уз новчану накнаду, пружале сексуалне услуге клијентима.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.