Izvor: RTS, 25.Mar.2023, 09:54

Мушкарац без свести са повредама главе пронађен крај пута код Крушевца, приведна једна особа

У селу Гаглово, надомак Крушевца, синоћ у 22.30 полиција је крај пута пронашла мушкарца без свести са тешким повредама главе. Превезен је на лечење у Ниш. Осумњиченом за напад одређено задржавање до 48 сати.
Како РТС незванично сазнаје, реч је о мештанину >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << старом 76 година.
Хитна помоћ која је изашла на лице места ургентно га је збринула и превезла у крушевачку Општу болницу, одакле је због тежине повреда хитно транспортован на даље лечење у Ниш.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу ухапсили су М. М. (1991) из околине тог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда.
М. М. се сумњичи да је синоћ, након свађе, у селу у околини Крушевца, ударио у главу седамдесетседмогодишњег мушкарца, који је потом пао и задобио тешку телесну повреду опасну по живот, саопштио је МУП.
По налогу Основног јавног тужилаштва у Крушевцу, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.