Izvor: RTS, 14.Apr.2024, 09:58

Ухапшен малолетник у Суботици, приликом претреса стана пронађени пиштољ са пригушивачем и дрога

Полиција ухапсила је седамнаестогодишњег Суботичанина због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћеног држања опојних дрога, саопштио је МУП.
Полицијски службеници су приликом претреса стана осумњиченог пронашли око килограм >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бруто тежине марихуане, неколико семенки ове опојне дроге, мању количину амфетамина као и четири дигиталне вагице.
Такође, нађен је и пиштољ са пригушивачем и неколико комада муниције, па ће против њега бити поднета и кривична пријава за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, наводи се у саопштењу Полицијске управе у Суботици.
Након саслушања код судије за малолетнике Вишег суда у Суботици, осумњиченом 17-годишњаку је одређен притвор.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.