Izvor: RTS, 14.Mar.2024, 18:56

ВМА покренуо контролу рада запослених који су учествовали у лечењу Милана Гутовића

Војномедицинска академија саопштила је, поводом оптужби у медијима, да је покренула контролу стручног рада лица која су учествовала у лечењу покојног глумца Милана Гутовића.
Поводом оптужби изнетих у медијима у вези са поступањем на Војномедицинској >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << академији, у периоду непосредно пре смрти глумца Милана Гутовића, Управа за војно здравство покренула је контролу стручног рада лица на ВМА која су учествовала у његовом лечењу, наводи се у саопштењу.

Уколико се утврде пропусти у раду, истиче ВМА, против одговорних биће предузете мере у складу са прописима и законом.
Гутовићева ћерка, Милица Гутовић изнела је претходних дана у јавности тврдњу да је медицинска сестра на ВМА довела двојицу непознатих људи у собу њеног оца док је био на интензивној нези, наводи Фонет.
Према њеним тврдњама, Гутовић је том приликом усменим завештањем лишио наследства њу и њену сестру.
Осим двојице сведока, који нису били у крвном сродству са глумцем, трећи сведок била је управо медицинска сестра која их је и увела у Гутовићеву собу, навела је Милица Гутовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.