Izvor: RTS, 14.Mar.2024, 19:01

Полиција ухапсила две особе због пребијања младића у Инђији

Полиција у Сремској Митровици ухапсила је две особе повезане са пребијањем младића на паркингу у Инђији. Једна особа ухапшена је због сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање, јер је палицом задао више удараца двадесетседмогодишњем младићу, а друга >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због помоћи осумњиченом у скривању.
Припадници МУП-а у Сремској Митровици ухапсили су С.О. (21) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање и Ј.В. (21), осумњиченог за помагање учиниоцу након извршеног кривичног дела.
Како се сумња, С.О. је са више особа, за којима полиција интензивно трага, на једном паркингу у Инђији, палицама задао више удараца по глави и телу двадесетседмогодишњем младићу, док се Ј.В. сумњичи да је помогао С.О. у скривању.
По налогу Основног јавног тужилаштва у Старој Пазови, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.