Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 11:35

Једанаестогодишњак возио ауто-путем БМВ који је вукао украдену приколицу

Британска полиција ухапсила је 11-годишњaка који је ауто-путем возиo БМВ који је вукао украдену приколицу.
Полиција је обавештена да је украден караван у североисточној Енглеској, као и да га вуче црни БМВ, наводи се у саопштењу полиције.

Полиција >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је и пронашла аутомобил на ауто-путу М1 који повезује Лондон на југу са Лидсом на северу.
"Али ништа нас није припремило за то да ћемо пронаћи школарца како седи за воланом“, саопштила је полиција за регион Северног Јоркшира.
Дечак је ухапшен због сумње да је починио низ кривичних дела, укључујући крађу, провалу, остављање опреме за крађу и прекршаје у вези са моторним возилом, укључујући опасну вожњу, наводи се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.