Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 09:48

Пронађена украдена статута Бруса Лија у Мостару

Украдени кип легендарног глумца и мајстора борилачких вештина Бруса Лија, који је у великом градском парку у Мостару био постављен 2005. године, полиција је пронашла скривеног код починиоца кривичног дела, а починилац је ухапшен.
Док се чекају званичне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << информације у вези са проналаском статуе, на Инстаграм страници "Mostar Forever" објављена је фотографија из на којој се види да је статуа прилично оштећена, односно да је у деловима.

Подсетимо, статуа Брус Лија, једног од највећих мајстора борилачких вештина и познатог глумца украдена је у ноћи с 2. на 3. март.
Из МУП-а је речено да је на лицу места утврђено да је "подесним алатом са постоља препилан и отуђен наведени кип", након чега је извршен увиђај.
Након тога покренута је истрага у оквиру које су рађена криминалистичко-техничка истраживања која укључују преглед снимака са околних камера видео-надзора, разговори са сведоцима, као и све друге мере предвиђене законом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.