Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 12:47

Вучић честитао Осми март: Женама припада будућност

Председник Србије Александар Вучић честитао је Међународни дан жена, 8. март, истичући да је јасно да женама припада будућност.
"Срећан празник свим женама у Србији. Рекло би се, уобичајена, протоколарна честитка. Важније од тога, наше баке, мајке, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << супруге, сестре, ћерке су заслужне за све што имамо", поручио је Вучић на Инстаграму.
Истакао је да су жене заслужне за то што имамо живот, државу, нацију, породицу.
"И све ово обично изговарамо како бисмо доказали своје балканско џентлменство, а не зато што то стварно разумемо. Ипак, све више мушкараца схвата да су жене одговорније, озбиљније и посвећеније у послу од нас, и срећом, јасно је, женама припада будућност. У свим сферама друштвеног живота", додао је Вучић.
"Драге жене, хвала вам за љубав, хвала на свему", нагласио је председник.
Данас се обележава Међународни празник жена – 8. март као подсетник на борбу за економску, политичку и социјалну равноправност жена и мушкараца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.