Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 10:38

Трамп: Бајденово обраћање Конгресу је срамота за Америку

Бивши председник САД Доналд Трамп назвао је обраћање председника Џозефа Бајдена Конгресу "срамотом за Америку" и оценио да му је говор био "љутит" и "поларизујући".
"То је можда био најљући, најмање саосећајан, најгори говор председника у Конгресу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Била је то срамота за нашу земљу", навео је Трамп на друштвеној мрежи Truth social.

Он је истакао да је Бајденов говор био испуњен мржњом, наводи Њузвик.
"Бајден једва да је поменуо питање миграната, или питање најгоре границе у историји света. Он никада неће поправити проблем илегалних миграција, нити то жели. Жели да наша земља буде преплављена мигрантима. Кривична дела ће порасти на нивое који нису виђени досад, и то ће се десити убрзо", истакао је Трамп.
Бајден се у четвртак увече обратио Конгресу, где је говорио о бројним актуелним темама, како у САД, тако и у свету.
Доналд Трамп и Џо Бајден однели су победе на унутарстраначким изборима током супер уторка и сва је прилика да ће поново укрстити копља на председничким изборима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.