Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 09:06

Мушкарац у Прешеву пуцао у жену која је бежала од њега, па извршио самоубиство

У пуцњави у близини наплатне рампе Прешево млађа жена је тешко рањена, а мушкарац који је пуцао у њу извршио је самоубиство. Она је потом из Здравственог центра у Врању превезена у Ниш и оперисана је у Ургентном центру.
Како је РТС-у потврђено у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Вишем јавном тужилаштву у Врању, мушкарац (1972) је држављанин Северне Македоније, а девојка је из Србије (1994).
Они су били заједно у аутомобилу, а након кратке свађе девојка је изашла из аутомобила и почела да бежи. Мушкарац је у њу испалио више хитаца из пиштоља, а затим је пуцао себи у главу.
Тешко рањена девојка је пребачена у Здравствени центар у Врању, а затим у пратњи Хитне помоћи превезена у УКЦ Ниш.
Након прегледа, примарног збрињавања и радиолошке и лабораторијске дијагностике, утврђене су повреде трахеје, вратних пршљенова и инклузија ваздуха у грудну дупљу, као и контузиона повреда плућа на левој страни.
Пацијенткиња је одмах хируршки збринута у операционој сали Ургентног центра, након чега је хоспитализована на Клиници за интензивну негу УКЦ Ниш.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.