Izvor: RTS, 07.Mar.2024, 18:36

Потврђена пресуда Мирољубу Петровићу због надрилекарства

Потврђена пресуда Основног суда у Лесковцу, којом је због кривичног дела надрилекарство и надриапотекарство окривљени М. П. проглашен кривим и осуђен на новчану казну у износу од 100.000 динара. Медији преносе да се ради о Мирољубу Петровићу.
Пресудом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Вишег суда у Лесковцу одбијена је жалба Основног јавног тужилаштва у Лесковцу изјављена у делу одлуке о кривичној санкцији и потврђена пресуда Основног суда у Лесковцу, којом је због кривичног дела надрилекарство и надриапотекарство окривљени М. П. из Петровца оглашен кривим и осуђен на новчану казну у износу од 100.000 динара.
Одузети су му и предмети извршења кривичног дела – тинктуре, екстракти, чајеви и сокови.
Тиме је правоснажно окончан поступак који је је био покренут на основу оптужног предлога овог тужилаштва.
Медији преносе да ради о Мирољубу Петровићу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.