Izvor: RTS, 04.Mar.2024, 07:00

Још данас топло и суво, од уторка киша и пад температуре

Још један топао дан са температуром до 19 степени је пред нама, али као и претходних дана дуваће ветар. За југ Србије током вечери прогнозирана је киша, а на високим планинама могућ је снег. Биометеоролошка ситуација може неповољно утицати на астматичаре, као и на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << особе са психичким тегобама.
Претежно ведро јутро у Србији замениће умерено наоблачење уз појачање јужног и југоисточног ветра, нарочито на планинама и у кошавском подручју.

На југу Баната очекују се и удари кошаве олујне јачине.
Касно после подне и увече на југозападу и југу земље, а током ноћи и у већини крајева јужније од Саве и Дунава очекује се киша. На високим планинама могућ је прелазак кише у снег.
Највиша дневна температура износиће од 14 до 19 степени.
У наредним данима температура ће почети да пада, очекују се киша и пљускови, а на високим планинама снег.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.