Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 19:49

Пронађена тела деце пара који се убио; Градоначелник: Нови Сад не памти овакву трагедију

Тела двоје деце су пронађена у стану у којем је боравио брачни пар чија су тела у петак пронађена испред вишеспратнице у Новом Саду, потврђено је РТС-у у МУП-у. Дечаци су, како сазнаје портал 021, старости годину дана и три године.
Портпарол Хитне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << помоћи др Зоран Круљ каже да је ургентна лекарска екипа интервенисала на позив полиције, али су могли само да констатују смрт двојице дечака, преноси портал 021.
Према незваничним сазнањима, у питању су деца брачног пара који је синоћ извршио самоубиство, скочивши са солитера на Лиману 2.
Два тела пронађена су у петак увече у Булевару цара Лазара у Новом Саду. Како је за РТС речено у новосадској Хитној помоћи реч је о две млађе особе, мушкарцу и жени, који су највероватније скочили са солитера.
Полиција и Тужилаштво врше увиђај, након чега ће бити познато више детаља о овом случају. 
Градоначелник Ђурић: Нови Сад не памти овакву трагедију Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић изјавио је да Нови Сад не памти такву трагедију.
"Као човек затечен сам и ужаснут чињеницом да су у нашем граду јуче угашена четири млада живота од којих су два дечја. Нови Сад не памти овакву трагедију и не постоје речи које би у овом тренутку биле адекватне. Изражавам саучешће фамилији, пријатељима и свим ближњима трагично настрадале породице у нади да нам се овако нешто никада неће поновити", написао је Ђурић на свом Инстаграм налогу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.