Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 15:24

Обијена кућа у селу Лепина код Липљана

У селу Лепина код Липљана на КиМ обијена je кућа Милана Живковића, професора Mедицинског факултета у пензији. Власник је у тренутку крађе био на сахрани у Нишу. Непознати починиоци су искључили надзорне камере и развалили врата на балкону. Власник је посумњао да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нешто није у реду када је видео да камере не раде.
Непознати починиоци упали су у кућу професора Медицинског факултета у пензији Милана Живковића у селу Лепина код Липљана на Косову и Метохији, потврђено је РТС-у.

Власник се у тренутку крађе налазио у Нишу на сахрани, а због нереда који су оставили иза себе, осим вредних предмета, још увек не може са сигурношћу да тврди шта су лопови изнели из његовог дома.
Како је потврђено РТС-у, лопови су провалили у четвртак увече и прво онеспособили надзорне камере, а потом су развалили балкон врата.
"Ја сам телефоном позвао комшију и замолио га да оде до моје куће и провери шта није у реду са камерама и због чега су искључене. Када је проверио, рекао је да је кућа опљачкана", прича власник обијене куће.
Случај је пријављен полицији која је синоћ обавила увиђај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.