Izvor: RTS, 01.Mar.2024, 20:15

Удес на путу Бачка Топола – Стара Моравица, четворо повређених

Четири особе су лакше повређене у саобраћајној несрећи која се око 15.20 догодила код места Томиславци, на путу Бачка Топола – Стара Моравица, потврђено је РТС-у у Полицијској управи у Суботици.
Према досадашњим сазнањима саобраћајне полиције, аутобус >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бечејских регистарских ознака који се кретао из правца Томиславаца, усред неприлагођене брзине налетео је на путничко возило "шкода фабија" из Смедеревске Паланке које се кретало према Бачком Соколцу.
Приликом судара лакше су повређене три особе из путничког возила и једно седмогодишње дете које је било путник у аутобусу.
Хитна помоћ је одвезла повређене у суботичку болницу где им је пружена неопходна медицинска помоћ.
Према информацијама из суботичке болнице, једна млађа женска особа је задржана у тој здравственој установи због даљих прегледа, док су остали повређени отпуштени из болнице.
Увиђај су на месту несреће обавили припадници саобраћајне полиције из Бачке Тополе.
Против возача аутобуса (64) полиција ће поднети кривичну пријаву због угрожавања јавног саобраћаја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.