Izvor: RTS, 29.Feb.2024, 12:46

Самиту о Плану раста за Западни Балкан, Вучић у Тирани

План раста за Западни Балкан омогућиће нам да додатно користимо ближу сарадњу унутар самог региона и са Европском унијом, каже председник Србије Александар Вучић који учествује на Регионалном самиту о Плану раста и економског приближавања у Тирани. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У Тирани се одржава Регионални самит о Плану раста за Западни Балкан и економског приближавања, на којем учествују лидери Западног Балкана, укључујући председника Србије Александра Вучића.
План раста за Западни Балкан предвиђа финансијску подршку од шест милијарди евра, од којих су две милијарде бесповратни грантови, а четири милијарде повољни кредити које даје ЕУ, а циљ је да се подстакне економски раст региона и убрза социо-економско усклађивање.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.