Izvor: RTS, 28.Feb.2024, 19:10

Војна ауто-цистерна за воду преврнула се у Копненој зони безбедности, повређена два припадника ВС

Министарство одбране саопштило је да су два припадника Војске Србије повређена у Копненој зони безбедности, пошто се преврнула ауто-цистерна за воду.
У току реализације редовних задатака у Копненој зони безбедности, данас је дошло до превртања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << војног моторног возила ауто-цистерне за воду, саопштило је Министарство одбране.
"Том приликом, повређена су два припадника Војске Србије, од којих је један након извршених лекарских прегледа отпуштен на кућно лечење, док је други припадник Војске упућен на даље лечење у Универзитетски клинички центар Ниш", пише у саопштењу.
На место незгоде изашли су надлежни органи који ће утврдити околности догађаја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.