Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 13:30

Крушевац, ухапшен мушкарац због насиља према мајци

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици ухапшен је мушкарац из околине Крушевца. Према саопштењу МУП-а одређено му је задржавање од 48 сати.
Мушкарац Д. З. (1969) осумњичен је да је, након расправе, ударио будаком у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << главу своју седамдесетдеветогодишњу мајку и нанео јој телесну повреду, стоји у саопштењу МУП-а.
По налогу Основног јавног тужилаштва у Крушевцу, одређено му је задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.
Такође, по Закону о спречавању насиља у породици изречена му је хитна мера привремене забране да контактира са мајком и прилази јој.
Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на бројеве телефона 0800/100-600 или 192, који су све време доступни.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.