Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 12:50

Проширује се истрага против три лица осумњичена да су новац од пљачки у иностранству улагали у некретнине у Србији

Јавно тужилаштво за организовани криминал је донело наредбу о проширењу истраге против Љ. Р., Л. Р. и Ц. Ј., због постојања основа сумње да су извршили кривича дела удруживање ради вршења више кривичних дела.
У току су саслушања осумњичених Љ. Р. и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Л. Р. који се налазе у притвору, док осумњичени Ц. Ј. није доступан правосудним органима Србије.
Против њега ће бити стављен предлог за одређивање притвора Посебном одељењу за организовани криминал Вишег суда у Београду, саопштено је из Јавног тужилаштва за организовани криминал. 
Они су део криминалне групе за коју се сумња да је на територији Србије новац стечен криминалном делатношћу улагала у куповину некретнина, и тако уводила у легалне новчане токове. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.