Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 11:13

Аустралија, пронађена тела ТВ водитеља и његовог партнера

Аустралијска полиција је пронашла у околини Бунгонија тела бившег телевизијског водитеља Џесија Берда и његовог партнера Лука Дејвиса, које је наводно убио полицајац Боу Ламар-Кондон, бивши партнер водитеља.
Тела за које се сумња да су несталог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сиднејског пара Џесија Берда и Лука Дејвиса, полиција је открила на имању у околини Бунгонија, два сата јужно од Сиднеја, преноси Сиднеј Морнинг Хералд.
"Веома смо уверени да смо лоцирали Лука и Џесија", рекла је комесарка полиције Новог Јужног Велса Карен Веб.
Боу Ламар-Кондон, полицајац који је некада излазио са ТВ водитељем Бердом, раније је оптужен за убиство.
Тела су пронађена у близини ограде на улазу у рурално имање, на основу информација које је дао Ламар-Кондон.
Надзорник детектива Дени Доерти рекао је да су тела откривена у две кесе за сурфовање, прекривене крхотинама. Покушано је да се сакрију торбама за сурфовање камењем и гранама, саопштила је полиција.
Осумњичени за убиство Ламар-Кондон остаје у притвору док истражитељи раде на изради путање његовог кретања након што је пар нестао.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.