Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 16:23

Непознате особе пуцале у дворишу српског повратника у околини Клине

Непознате особе испалиле су пуцањ из ватреног оружја када су у дворишту повратника Слађана Ремиштара у Бичи код Клине, покушале да украду овце.
Непознате особе покушале су да украду стадо оваца повратнику из Биче код Клине Слађану Ремиштару, испаљујући >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пуцањ из ватреног оружја.
“Синоћ око 23.20 кренуо сам да обиђем овце, јер ми се једна овца ојагњила. У том тренутку сам чуо гласове на албанском језику како планирају да побегну, јер се приближавам. Онда је одјекнуо пуцањ из ватреног оружја, па сам се брзо спустио и чекао да се удаље”, испричао је Ремиштар.
Након десетак минута подигао се и вратио се у кућу, из које је позвао полицију.
“Стигли су за неколико минута и обавили увиђај. Касније током дана, поново су дошли да изврше даљу истрагу”, изјавио је Ремиштар.
Сматра да је ово очигледно био покушај застрашивања, вероватно са намером да напусти село.
Регионални портпарол полиције за регион Пећи, Фадиљ Гаши, потврдио је да је случај пријављен полицији.
"Полиција је током ноћи са батеријским лампама претраживала терен али ништа није могла да уочи. И током данашњег дана истражитељи су излазили на терен“, рекао је Гаши.
У селу Бича код Клине данас живи пет повратника.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.