Izvor: RTS, 20.Feb.2024, 18:35

Вучић са Шарлом Мишелом о односима Србије и ЕУ

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је телефоном са председником Европског савета Шарлом Мишелом.
Вучић је рекао да је са Мишелом имао добар и важан разговор "о односима Србије и ЕУ, ситуацији на КиМ, перспективама за убрзање >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нашег европског пута, као и о реализацији ЕУ Плана за раст Западног Балкана".

"Поновио сам посвећеност Србије наставку реформског и евроинтеграционог процеса и изразио очекивање да ћемо у наредним месецима бити у прилици да направимо нове кораке на путу ка пуноправном чланству у ЕУ", навео је Вучић на свом Инстаграм налогу.
Вучић и Мишел су, како се додаје, разговарали и о ЕУ Плану раста за Западни Балкан који би требало да ојачана и приближи наше економије и друштва, као и о наставку рада на важним заједничким инфраструктурним пројектима који доприносе бољем животу свих наших грађана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.