Izvor: RTS, 20.Feb.2024, 14:48

Притвор за осумњиченог за убиство бивше супруге и њене мајке

Виши суд у Новом Саду одредио је притвор до 30 дана за Б. Р. који се терети да је у недељу увече у селу Раковац код Беочина ножем убио бившу супругу и њену мајку.
Притвор је, након саслушања осумњиченог, предложен због опасности од бекства, утицаја >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на сведоке као и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело, јер је више пута осуђиван.
Суд је узео у обзир и начин извршења дела и тежине последица кривичног дела које је довело до узнемирења јавности, речено је Танјугу.
Б. Р. (48) се сумњичи да је извршио кривично дело тешко убиство за које му прети казна доживотног затвора, као и за кршење забране утврђене мером безбедности, за које је запрећена казна затвора до шест месеци.
Према незваничним информацијама Б. Р. је повратник када је реч о породичном насиљу, више пута је пријављиван полицији, а за време убиства је имао условну казну од две године и забрану приласка бившој супрузи.
Он је у недељу увече, пошто је био у алкохолисаном стању, превезен у Kлинички центар Војводине због детоксикације.
Претходно је, наводно, у кућу провалио, јер жене нису желеле да га пусте.
Након извршеног злочина сам је позвао полицију, која га је затекла у кући са ножем, за који се сматра да је предмет којим је убиство почињено.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.