Izvor: RTS, 12.Feb.2024, 18:19

Настављена акција разбијања ланца проституције, приведен осумњичени

Акција хапшења учесника у ланцу проституције настављена је од стране Трећег основног јавног тужилаштва у Београду и полицијских службеника, који су привели осумњиченог И.З. (26) због подстицања и организовања проституције.
Из Трећег основног јавног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тужилаштва су саопштили да се осумњиченом И. З. (26) ставља на терет да је заједно са осумњиченима В. С. и С. Л., који су ухапшени пре неколико дана и са осумњиченима У. П. и М. П., за којима се интензивно трага, предузео радње навођења, подстицања и организовања предаје оштећених женских лица другим лицима ради проституције.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће 14. фебруара бити саслушан у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.
У саопштењу Трећег основног јавног тужилаштва су закључили да у сарадњи са МУП-ом настављају да раде на разбијању ланца проституције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.