Izvor: RTS, 11.Feb.2024, 07:43

Ухапшени осумњичени за убиство младића из Тутина, трага се за једном особом

Новопазарска полиција ухапсила је Е. Џ. (2005) из Сјенице због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву и Е. Х. (1984) из Новог Пазара због постојања основа сумње да је извршио кривично дело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дела, саопштено је из Полицијске управе у Новом Пазару.
Како се сумња, Е. Џ. је, заједно са С. З. (1997), за којим полиција интензивно трага, 8. фебруара, ове године, нанео смртне повреде оштрим предметом 28-годишњем мушкарцу из Тутина, а његово тело бацили у напуштени бунар у селу Међугорје у околини Сјенице.
Е. Х. се сумњичи да је омогућио С. З. боравак у својој кући након извршеног кривичног дела.
Полиција је, по налогу тужилаштава, ухапсила и Р. Х. (1997) из Сјенице због постојања основа сумње да је извршила кривично дело непријављивање припремања кривичног дела.
По налогу Вишег јавног тужилаштва, њима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.
Тело младића Н. Д. полиција је пронашла у суботу у бунару у селу Међугор на Пештерској висоравни, а како је Танјугу раније незванично речено, сумња се да је убијен.
Његов нестанак пријављен је у суботу јутро полицији, након чега је и почела претрага у којој је учествовало око 200 особа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.