Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 18:53

Пронађено тело младића у бунару у Сјеници

Полиција је у једном бунару у околини Сјенице пронашла тело младића за које се сумња да је реч о младићу Н. Д. са Пештери чији је нестанак пријављен полицији 8. фебруара, потврђено је РТС-у у ПУ Новом Пазару
На друштвеним мрежама појавио се апел за >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << помоћ свих грађана који би помогли у проналажењу несталог младића. Н. Д.се губи траг од  четвртка око два часа после поноћи када је задњи пут виђен на бензинској пумпи у  селу Карајукици Бунари на Сјеничко-пештерској висоравни.
Како  наводи ПУ Нови Пазар за  РТС, у току је увиђај, а на лицу места су присутни ватрогасци, полиција и дежурни тужилац. За извршиоцем се трага и полиција ради на расветљавању, мотивима и квалификацији дела.
За несталим Н. Д.осим полиције трагали су родбина, пријатељи и  грађани.

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.