Izvor: RTS, 06.Feb.2024, 12:26

Одређен притвор осумњиченом за убиство у Борчи

Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана осумњиченом да је 1. фебруара у Борчи заједно с малолетником, према којем је поступак раздвојен и НН женском особом која им је у томе помогла, на подмукао начин лишио живота Ј.М.
Притвор је 22-годишњем >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Б.Б одређен да не би утицао на сведоке и да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду, рекла је за Танјуг Вишег суда Милица Величковић. 
Осумњичени се на саслушању у Вишем јавном тужилаштву бранио ћутањем, односно искористио је своје законско право.
Наредбом о спровођењу истраге Б.Б. се на терет ставља кривично дело тешко убиство. Сумња се да су претходно у више у наврата Б.Б. и поменуто малолетно лице одлазили на адресу оштећеног Ј.М. због неизмиреног дуга, где га нису затицали, па су његовој мајци претили нападом на живот сина.
Затим је, како се сумња, 1. фебруара НН женска особа договорила састанак са Ј.М. и о томе обавестила осумњичене, који су на договорено место дошли носећи са собом ножеве.
Пошто је Ј.М. стигао на договорено место са оштећеним Б.Ј, осумњичени су, након краће расправе, извадили ножеве и задали убодну рану Б.Ј, док је Ј.М. почео да бежи.
Б.Б. и малолетник су га сустигли и задали му петнаестак убодних рана, услед којих је оштећени преминуо пре доласка хитне помоћи, док су се они дали у бекство.
Ножеве су одбацили у канализациони шахт, где су их пронашли полицијски службеници.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.