Izvor: RTS, 30.Jan.2024, 21:25

МУП формирао штаб за сузбијање нерегуларних миграција у реону Лознице, Малог Зворника и Љубовије

МУП формирао штаб у Малом Зворнику у циљу појачаног сузбијања нерегуларних миграција на територији Малог Зворника, Љубовије, Лознице и Бања Ковиљаче. На улицама и Жандармерија, наводе у МУП-у. Слични штабови претходно формирани на северу, истоку и југу земље. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Министарство унутрашњих послова Србије формирало је штаб у Малом Зворнику који ће појачано радити на сузбијању нерегуларних миграција на територији Малог Зворника, Љубовије, Лознице и Бање Ковиљаче.
"На улицама ће свакодневно бити присутни припадници Жандармерије, Управе граничне полиције, Управе саобраћајне полиције, као и полиције опште надлежности, који ће редовно спроводити контроле кретања и боравка ирегуларних миграната, како би се очувала безбедност и сигурност свих грађана", наводи се у саопштењу МУП-а.
Из МУП-а наводе да су у претходном периоду формирани штабови у Суботици, Димитровграду и Прешеву.
"Припадници ових штабова сталним ангажовањем и ефикасним радом штите границе своје земље и све грађане, и спроводе појачане активности на спречавању ирегуларних миграција", закључује се у саопштењу МУП-а. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.