Izvor: RTS, 30.Jan.2024, 14:35

Кокаин у згради Општине Лепосавић – истрага против заменице председника

Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу против заменице председника Општине Лепосавић Д. М., због сумње да је на радном месту, у општинском објекту, користила кокаин.
Заменица председника Општине Лепосавић Д. М. осумњичена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је да је на радном месту, у општинском објекту конзумирала дрогу кокаин.
Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу.
Приштински веб-портал Национале објавио је видео-снимак, забележен вероватно скривеном камером, како Д. М. конзумира бели прах.
На снимицима се види да је бели прах цевчицом уносила преко носа, у тоалету, али и у канцеларији са још једном мушком особом.
Против осумњичене се води истрага за кривично дело неовлашћене куповине, држања, стављања у промет опојних дрога, психотропних и сличних супстанци, саопштено је из Тужилаштва.
Д. М. је на место заменице именовао Љуљзим Хетеми, изабран за председника Општине Лепосавић на изборима прошле године, а које су Срби, као већинско становништво, бојкотовали.
Хетеми је изабран на изборима које је власт у Приштини организовала након што су Срби колективно напустили институције под патронатом владе Аљбина Куртија на северу КиМ, назадовољни њеним одлукама и потезима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.