Izvor: RTS, 21.Jan.2024, 22:33

Рон Десантис се повукао из изборне трке, пружио подршку Доналду Трампу

Гувернер Флориде Рон Десантис објавио је да се повлачи из трке за републиканску кандидатуру на председничким изборима. Поручио је да ће у наставку кампање подржавати бившег председника Доналда Трампа.
Рон Десантис је у видео-објави на друштвеној >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мрежи Икс објавио да се повлачи из трке за републиканску кандидатуру на председничким изборима у САД. 
У снимку, који је објавио уз цитат Винстона Черчила, Десантис је рекао како не види јасну путању за свој успех на председничким изборима, пренео је Си-Ен-Ен.
"Ако сам нешто могао да урадим да направим повољан исход, више обилазака током кампање, више интервјуа, урадио бих то, али не могу да тражим од наших присталица да уступе своје слободно време и донирају своје ресурсе уколико немамо јасну путању ка победи. У складу са тим, од данас суспендујем моју кампању", рекао је Десантис.
Гувернер Флориде је поручио да ће у наставку кампање подржавати бившег председника Доналда Трампа.
Након Десантисовог повлачења, у трци за републиканску кандидатуру остали су само бивши председник Трамп и некадашња амбасадорка САД при УН Ники Хејли.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.