Izvor: RTS, 19.Jan.2024, 17:34

Макси међу најбољим послодавцима

Трговински ланац постао носилац престижног "Top Employer" сертификата у области људских ресурса.
Компанија "Делез Србија" ове године је постала носилац престижног "Top Employer" сертификата, једног од најугледнијих признања за изврсност у области људских >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ресурса који додељује међународни, независни институт са седиштем у Холандији.
Ово признање представља потврду дугогодишње и систематичне посвећености стварању бољег радног окружења, чиме је испуњено обећање трговинског ланца "Макси" да буде изузетно место за рад.
Процес добијања "Top Employer" сертификата је изузетно ригорозан и обухвата детаљне провере у чак двадесет тема у области људских ресурса, међу којима је шест кључних, укључујући стратегију запослених, радно окружење, регрутацију талената, прилике за учење, добробит запослених, као и различитост, равноправност и инклузију.
Делез Србија се овим признањем сврстава међу 2.300 послодаваца са 121 тржишта широм света, чије се "HR" политике и праксе према запосленима оцењују као изузетне.
"Ово признање нас обавезује да и у наредним годинама наставимо да унапређујемо процесе, пакет погодности и инвестирамо у развој свих наших запослених, али и афирмишемо организациону културу која промовише вредности инклузивности, отворености и психолошке сигурности. Као један од највећих приватних послодаваца у земљи својим 'HR' праксама трудимо се да постављамо стандарде у области људских ресурса и будемо пример правичног и стимулативног радног окружења које оснажује и подржава запослене у остварењу свог пуног потенцијала. Добијање овог сертификата, који представља глобални ауторитет када је реч о независним и објективним оценама 'HR' политика, само је додатно потврдило да је наше обећање да будемо боље место за рад, много више од обећања, и да је то наша свакодневица", рекао је Марко Бабић, потпредседник за људске ресурсе и организациони развој и члан Извршног одбора "Делез Србија".
Top Employers Институт, као независна институција са међународним кредибилитетом, препознаје изврсност у праксама према запосленима.
Кроз њихов програм сертификације, компаније које учествују могу бити валидиране, сертификоване и препознате као послодавци избора.
У 2024. години, Институт је сертификовао више од 2.300 организација у 121 земљи и региону, које својим 'HR' праксама позитивно утичу на животе више од 12 милиона запослених широм света.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.