Izvor: RTS, 16.Jan.2024, 13:52

Признао кривицу и осуђен на шест месеци условне казне за насилничко понашање испред Скупштине Београда

Више јавно тужилаштво саопштило је да је тридесетседмогодишњи М. А. из Врњачке Бање закључио споразум о признању кривичног дела насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу које је извршио 24. децембра испред зграде Скупштине Београда. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У складу са споразумом, који је пресудом потврдио Виши суд у Београду, М. А. је осуђен на условну казну затвора од шест месеци, са роком провере од две године, и новчану казну од 50.000 динара, наводи се у саопштењу.
На протесту 24. децембра неколицина окупљених је покушала да упадне у зграду Скупштине Београда и том приликом поломила стакла на улазним вратима и околним прозорима. Полиција је тада ухапсила 35 особа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.