Izvor: RTS, 06.Jan.2024, 13:14

Безбедан систем водоснабдевања у Новом Саду, службе настављају да прате параметре воде

Систем водоснабдевања у Новом Саду је безбедан, саопштила је градска власт и додаје да ће надлежне службе наставити свакодневно да прате параметре подземне и површинске воде.
Град Нови Сад, поводом инцидента на Дунаву код Бачке Паланке, хитно >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је предузео све мере ванредног праћења квалитета дунавске воде, при чему прве анализе Завода за јавно здравље Војводине не показују значајну промену хемијског статуса, наводи се на сајту тог града.

"Овим путем обавештавамо Новосађане да ЈКП 'Водовод и канализацијe' Нови Сад до корисника дистрибуира прерађену подземну, сирову воду. Процес прераде подземне воде је гаранција да је систем водоснабдевања у граду безбедан," наводи се у саопштењу.
Наводе и да ће надлежне службе у граду наставити свакодневно да прате параметре подземне и површинске воде да би суграђани били безбедни.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.