Izvor: RTS, 02.Jan.2024, 14:35

Осморо повређених у судару три аутомобила код Охрида

У саобраћајној несрећи која се догодила јуче на регионалном путу Охрид - Свети Наум повређено је осам особа, саопштила је охридска полиција. Сударила су се три аутомобила из Србије, Црне Горе и Северне Македоније.
У понедељак у 18.30, на регионалном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << путу Охрид - Свети Наум, сударили су се путничко моторно возило "голф" црногорских регистарских ознака, којим је управљао В. И. (77), путничко моторно возило "мерцедес" српских ознака, којим је управљао С. М.(27) и путничко возило "форд" охридских регистарских ознака, којим је управљао С. Т. (61).
У удесу је тешко повређена путница из возила "голф" О. И. (70) из Црне Горе.
Тројица возача, два путника из возила "голф" и још два путника из "мерцедеса" такође су повређени и прегледани у Специјалној болници "Св. Еразмо" у Охриду, пренео је Плус инфо.
Увиђај је извршила инспекцијска екипа Сектора за унутрашње послове Охрида.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.