Izvor: RTS, 26.Dec.2023, 13:47

Разговори премијерке и министарке са пољопривредницима

У Палати Србија у току је састанак премијерке Србије Ане Брнабић и министарке пољопривреде Јелене Танасковић са представницима 62 удружења пољопривредника. Разговара се о расподели буџета за пољопривреду у 2024. години.
Састанак са пољопривредницима  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << није завршен, почео је у 10 сати а на позив премијерке одазвала су се и удружења која су протестовала у новембру као и удружења која нису учествовала ни у тим ни у пролећним протестима.

Како сазнаје РТС, првих сат времена састанка протекло је у образлагању Владе шта је све урађено за аграр у 2023. години. Потом се прешло на планове за 2024. годину.
Како сазнајемо одређена удружења су тражила потписивање свега што је недавно договорено на састанку у Кисачу по уклањању блокада.
Међутим, треба подсетити да је влада у техничком мандату. Од захтева који су том приликом пољопривредници истакли испуњено је то да су на име агро картице добили могућност да подижу 400 литара горива уместо 60. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.