Izvor: RTS, 23.Dec.2023, 16:25

Сметови на Голији, неколико возила било заробљено

Због снега који је синоћ падао и јаког ветра који је правио сметове и до два метра, на Голији је дошло до прекида саобраћаја на деоници дугој четири километра која спаја Одвраћеницу и Рашку.
У сметовима је било неколико заробљених возила. Путари >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << истичу да су одмах по дојави надљудским напорима успели да рашчисте терен упркос снежним падавинама које нису престајале и ветру који је стварао нове сметове на путу, рекао је за РТС Сенад Ибрагић из предузећа "Нови Пазар пут".
Путници су напустили возила и склонили се на сигурно док не стигну путари, додао је Ибрагић.
Нагласио је да су великим залагањем радника предузећа "Нови пазар пут" сметови пробијени, а на чишћењу су ангажована два камиона са опремом и један снегочистач.
Снег је престао да пада, ветар не дува, па је тренутно стање на свим путевима на подручију Новог Пазара стабилно и нема завејаних деоница.
Из предузећа "Нови Пазар пут" апелују на возаче да буду опрезни и да на пут никако не крећу без зимске опреме.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.