Izvor: RTS, 21.Dec.2023, 17:13

Легао испред аутомобила, лажирао саобраћајну несрећу па ухапшен

Полиција је ухапсила мушкарца осумњиченог да је у центру Суботице лажирао саобраћајну несрећу тако што је легао испред аутомобила, а онда оптужио возача да га је ударио и од њега узео новац, саопштила је Полицијска управа тог града.
Ухапшен је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Д. Т. (28) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела угрожавање сигурности, тешка крађе и крађа у покушају.
Како наводи ПУ Суботица, ухапшени се сумњичи да је, пре два дана у близини центра града, инсценирао саобраћајну незгоду тако што је легао испред аутомобила којим је управљао 69-годишњи Суботичанин.
Д.Т. је оптужио возача да га је ударио аутомобилом, а потом тражио и узео новац од возача како не би позвао полицију. Сумња се да је Д.Т. наредног дана дошао испред куће возача и поново тражио новац, претећи да ће га пријавити полицији због наводне саобраћајне незгоде.
С обзиром да је Суботичанин који је управљао аутомобило одбио да му да новац, Д. Т. се сумњичи да је покушао да му из руке истргне мобилни телефон, али није успео.
По налогу Основног јавног тужилаштва у Суботици, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.