Izvor: RTS, 21.Dec.2023, 13:02

Вучић: Опстаће Срби на КиМ и сачуваће своју имовину

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би Приштина највише волела да се затре име Бањска, као и "Рајска бања" у коју је Београд доста уложио. Он је на питање новинара како коментарише упад у тај комплекс у селу Бањска код Звечана рекао да би они волели да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се затру и српско име и презиме.
Председник Вучић је на питање новинара како коментарише упад у комплекс "Рајска бања" у селу Бањска код Звечана рекао да би они волели да се затру и српско име и презиме.

"То раде темељно уз гласно ћутање света, али опстаће Срби и сачуваће и своју имовину и капитал", рекао је Вучић.
Током обиласка радова на вијадукту код Врбаса, Вучић је изјавио и да се нада да ће следеће године кинески председник Си Ђинпинг доћи у посету Србији.
Одговарајући на питање медија о коментарима из Берлина о изборима у Србији, Вучић је рекао да наши државни органи састављају важно писмено саопштење о упливу једне важне земље и мешању једне важне земље у изборни процес у Србији на до сада најбруталнији начин.
"Верујем да ће за десетак дана до Нове године негде бити то завршено и онда ћемо то пред православни Божић моћи да упутимо целом свету да види како се врши таква врста мешања у процесу који би требало да суверено припада једној независној земљи", истакао је Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.